Ingrediente: 10 linguri de lapte gras ( de 3,5)
4 linguri de cușcuș
Se lasă cușcușul la înmuiat în laptele fierbinte vreo 10-15 minute, timp în care se va pregăti compoziția formată din:
2 ouă;
O lingură generoasă de unt ( topit și răcit);
O banană coaptă;
2 linguri de fulgi de cocos.
Se vor mixa ouăle cu banana și untul , iar la final se va aduga cocosul și cușcușul.
Într-un vas mic uns în prealabil cu unt, vom turna compoziția, apoi un strat de zmeură și iar compoziția deasupra.
Opțional, am presărat pentru savoare fulgi de migdale, iar în compoziție am mai pus o linguriță de fulgi de drojdie inactivă pentru o digestie ușoară . Burtica lui Luca și a copiilor dumneavoastră merită preparate bune, făcute cu suflet și pasiune.
Spor și inspirație în farfuriile micuților.
Luca a savurat preparatul, îmi doresc să se întâmple același lucru și la voi. Nu uitați de ingredientul secret- pasiune!